Wednesday, 8 May 2013

New Entry

Posted by Mystic Angel at 07:37
Reactions: 

Holla...cam dah lama tinggal blog ni..hehehe..sibuk cket dgn kerja & bisnes online & persiapan kahwin...hari minggu plak pi kelas menjahit..btol2 bz women ni...malam ni terdetik hati nak tegur membe2 blog terutama anisrahim. Mesti dia rindu sangat kat MA sbb dah lama tak terjah blog dia..hehehe.. :) sorry la korang tak sempat nak balas kunjungan korang lagi sebab jap ag nak wat kira2 plak.....badan pun agak letih hari ni...maybe nak kena tido awal cket kot...esok malam nak balik kelantan..letihnya...byk benda x settle lagi ni...kenduri dah nak dekat...oklah, nanti bila free MA update entry and balas semua kunjungan yea..chow!!



0 comments:

Post a Comment

 

Laugh,Love&Life© Copyright The Closet MY – Laugh, Love & Life 2013. | The Closet MY | Bayu Senja